Forums » Report Site Issues, Errors, etc » Accessing Pull List Error
qayne
Posted: May 14 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 October 2009
Location: United States
Posts: 12

My Public Stash

Hi. I just tried to access my Pull List and got a "500 - Internal server error".

__________________
longboxreview.com
Comic Book Podcast, News, Reviews, & Discussion
nisav
Posted: May 15 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

thanks for letting me know, its fixed.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
DevilSoprano
Posted: Jun 13 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

I am getting the same error on multiple computers.

__________________
DevilSoprano
Posted: Jun 22 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

Bumpity bump. Still getting this error on multiple computers with multiple browsers.

__________________
bobashep
Posted: Jun 22 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 21 August 2006
Posts: 117

My Public Stash
My Public Wish List

Igor tells me to clear my computer's cache. It is a trick that will actually work. Just make sure you unclick the box that say "Delete password" before you remove your cache.
DevilSoprano
Posted: Jun 24 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

Did that. Still getting the error.

__________________
nisav
Posted: Jun 24 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

thanks guys, will look into this.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
nisav
Posted: Jun 25 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

looks like i need to rewrite the query because the current version is having a hard time when you have a lot on your pull list. its going to take me a couple of days, so ill post
back when its fixed.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
nisav
Posted: Jun 26 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

this issue should now be resolved.
let me know if further issues arise.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
deasislander101
Posted: Jul 24 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie

Joined: 24 July 2013
Posts: 4

My Public Stash

I have this problem! Just logged on, and I haven't added anything to my Pull List yet. I was really looking forward to that feature and
being able to take it with to my somewhat incompetent comic shop so I could pick up on any issues I may be missing.
nisav
Posted: Jul 25 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

thanks for reporting the issue, it has been resolved.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
DevilSoprano
Posted: Jul 30 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

I'm still getting it about 50% of the time.

__________________
DevilSoprano
Posted: Aug 9 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

This error is still happening for me.

__________________
deasislander101
Posted: Aug 17 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie

Joined: 24 July 2013
Posts: 4

My Public Stash

All fixed for me, thanks!
nisav
Posted: Aug 17 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

DevilSoprano wrote
This error is still happening for me.

is it just happening randomly, or all the time?
if randomly, does just hitting refresh fix it, or something else?
i got some time put aside tomorrow to look into it.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
DevilSoprano
Posted: Aug 18 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

I'd say it happens about 75% of the time. Refreshing helps once in a while.

__________________
chipreece
Posted: Aug 27 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
SMC Blog Editor

Joined: 16 September 2008
Location: United States
Posts: 2656

My Public Stash
My Public Wish List

I'm having this issue too 100% of time so far. On a Mac.

__________________
Preorder my GN, METAPHASE, on Amazon!

Twitter: @ChipReece
DevilSoprano
Posted: Sep 1 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

Has become an issue 100% of the time on all computers/all browsers

__________________
nisav
Posted: Sep 7 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

ok guys, i just made another change and am seeing significant improvement in the query time.
give it a try and let me know.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
chipreece
Posted: Sep 10 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
SMC Blog Editor

Joined: 16 September 2008
Location: United States
Posts: 2656

My Public Stash
My Public Wish List

I still can't access it.

__________________
Preorder my GN, METAPHASE, on Amazon!

Twitter: @ChipReece
nisav
Posted: Sep 10 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

you getting an error or something else?

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
DevilSoprano
Posted: Sep 14 2013 | IP Logged
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 20 April 2009
Location: United States
Posts: 186

My Public Stash
My Public Wish List

It's working, kinda. If I try to change the number of issues showing or click one of the boxes I get the 500 error. Also,
it seems to be running pretty slowly.

__________________
hml1234
Posted: Sep 29 2013 | IP Logged
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 20 February 2007
Location: United States
Posts: 108
My Public Wish List

Is this an ongoing issue? I have been trying to to access my Pull List this morning and keep getting "500 - Internal server error".
jjasper0729
Posted: Sep 29 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie

Joined: 16 May 2009
Posts: 10
My Public Wish List

hml1234 wrote
Is this an ongoing issue? I have been trying to to access my Pull List this morning and keep getting "500 - Internal server error".


I tried to get to my pull list this afternoon and am getting the same error.
navik
Posted: Sep 29 2013 | IP Logged
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 05 September 2011
Location: United States
Posts: 236

My Public Stash

I'm also getting the error today.

In case it matters: Windows 7, Google Chrome


Edited by navik - 29 September 2013 at 5:34pm



__________________
Check out my iOS Dice Calculator: Dice Cruncher
For both iPhone & iPad
jjasper0729
Posted: Oct 1 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie

Joined: 16 May 2009
Posts: 10
My Public Wish List

Has there been any resolution to this? I am still getting the 500 server error every time, from multiple computers (windows xp, windows 7) and different
browsers (chrome, mozilla, firefox) and different network connections.

Thanks
nisav
Posted: Oct 2 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

will be working on it today.
if any of you have the default search result set to 500, try dropping it and see if that helps. let me know.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
jjasper0729
Posted: Oct 2 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie

Joined: 16 May 2009
Posts: 10
My Public Wish List

nisav,

I went in and changed my profile options to the following:

Results per page: 50 (it was set to 500)
Show variant covers: yes
show tbps: no

Still getting the 500 server error on the pull list. Will try again later if necessary.
nisav
Posted: Oct 2 2013 | IP Logged
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 01 March 2006
Location: United States
Posts: 2720

i think i finally found the culprit. just made some code changes so give it another try.
and you can set the search results back to 500.

__________________
Igor Nikitenko
StashMyComics.com
webmaster@stashmycomics.com
jjasper0729
Posted: Oct 2 2013 | IP Logged
Newbie
Newbie

Joined: 16 May 2009
Posts: 10
My Public Wish List

Just got it to pull up. It's a little slow but that could be my connection. Dont' have my stack in front of me so I'll do it tonight and let you know.


Update - 10:45 am eastern
went to set my default to 500 again in user profile and that was ok, but now the pull list isn't coming up again. I set it back to 25 in the profile and still
getting the error. Anything else I should try to get it to fire off properly?

Thanks for all the help


Edited by jjasper0729 - 02 October 2013 at 10:51am

Page of 2
Next Post Reply